Calvin Stengs bevestigt buitenlandse interesse na wedstrijd Feyenoord (2024)

Table of Contents
Oranje Meer nieuws Meer sportnieuws
Calvin Stengs bevestigt buitenlandse interesse na wedstrijd Feyenoord (1)

Jonathan van Haaster

Laatste update:

Calvin Stengs heeft zaterdagmiddag bevestigd dat Lazio interesse in hem heeft. De middenvelder van Feyenoord wil er verder niet gek veel over kwijt en zegt zich te willen focussen op het nieuwe seizoen onder de nieuwe trainer Brian Priske.

In gesprek met ESPN-verslaggever Sinclair Bischop beaamt Stengs dat de Romeinen achter hem aanzitten. "Dat klopt wel, maar vooralsnog is er niks concreet. Ik ben blij dat ik bij Feyenoord ben. Ik ben er pas een jaar, ik zie wel wat er allemaal gaat gebeuren."

Stengs bevestigt vervolgens dat het doel is om dit jaar 'opnieuw te vlammen' met Feyenoord. Het is dus nog maar zeer de vraag of het van een transfer gaat komen. Medio juni meldden Italiaanse media dat Lazio in Stengs een geschikte vervanger ziet voor spelmaker Luis Alberto, die deze zomer de overstap maakte naar Al-Duhail.

Het artikel gaat verder onder de video

Meer video's

Stengs deed zaterdag een helft mee met Feyenoord, dat in de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding wist af te rekenen met FC Dordrecht (0-4). De middenvelder, die de aanvoerdersband droeg, droeg met een doelpunt bij aan de zege.

De eerste dagen onder Priske zijn Stengs goed bevallen. "Hij brengt nieuwe ideeën en een frisse inbreng, dat is altijd goed als je een trainer hebt gehad die zoveel invloed heeft gehad op de club", doelt hij op Arne Slot. "Dan denk ik dat nieuwe ideeën goed zijn."

Feyenoord trad aan in een 3-4-3-systeem, wat onder Slot nooit gebeurde. Het nieuwe systeem bevalt Stengs. "Zeker, iedereen weet duidelijk wat het plan is. Zeker voorin. Iedereen pakt zijn man op. Het kan gevaarlijk zijn als iemand niet zijn man volgt, dan kan het openliggen. Maar ik denk dat we het vandaag goed hebben gedaan."

Oranje

Stengs kende een goed seizoen met Feyenoord, maar het bleek onvoldoende voor bondscoach Ronald Koeman om de Nieuw-Vennepper mee te nemen naar het EK. "In het begin was er wel teleurstelling", beaamt Stengs. "Maar dat is geweest en dan moet je door. Ik support ze gewoon en hoop dat ze de volgende ronde halen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

EredivisieSerie AFeyenoordLazio

Meer nieuws

Feyenoord komt met slecht nieuws over twee zomerse aanwinsten14:5412.07.20243Duitse arbeidsrechtbank velt oordeel over conflict El Ghazi met Mainz13:5212.07.202441Feyenoord slechts één plek verwijderd van Ajax op UEFA-coëfficiëntenlijst13:2012.07.202453Hoogte van eerste bod Arsenal op Ajax-doelman Tommy Setford bekend12:4212.07.202411‘Traoré niet de enige rechtsbuiten die deze zomer naar Ajax moet komen’12:0412.07.202441VI noemt naam van bekende doelman die mogelijk in beeld komt bij PSV11:1612.07.202424

1

2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli

Reacties

FRSDS

6 juli 2024 om 18:16

Strik erom heen en verkopen die hap. Idem voor Zerrouki, Plug, Walemark, Kasanwijro, Lopez, van den Belt, Bijlow (te vaak geblesseerd helaas) etc. Allemaal lichtgewichten. Met dit materiaal ga je niet mee doen om het kampioenschap of Europees iets betekenen. Nu is het moment om een bezem er doorheen te halen. Spelers kopen die er al staan of jeugd de kans geven waarvan talent afdruipt (zie Sauer, Milambo, Read, Zechiel, Sebaoui). Betreft Paixao en Ueda heb ik nog mijn twijfels dat het ergens nog er wel in zit..

Wat een onzin. Stengs heeft het afgelopen seizoen geweldig gedaan en deed Szymanski vrijwel direct vergeten.
Je gaat echt niet zomaar een vervanger halen die gelijkwaardig is.

D.Pranjic

6 juli 2024 om 18:28

Vond hem vooral tegen de kleinere tegenstanders goed. Maar ook te veel goede wedstrijden wisselen met onzichtbare wedstrijden. Lijkt mij niet veel hoger aan kunnen.

FRSDS

6 juli 2024 om 18:29

Haha, meen je dit? Szymanski vergeten? Stengs was vrijwel in alle belangrijke/grote wedstrijden onzichtbaar, makkelijk van de bal te spelen of durfde zelfs geen duels aan te gaan. Het waren in deze wedstrijden hoe hard we snakte naar een Szymanski (of Kokcu).

FRSDS

6 juli 2024 om 18:30

Precies Pranjic!

fiorenoord

6 juli 2024 om 18:42

En toch heeft Stengs 8 goals en 18 assists dit seizoen, ten opzichte van de 10 goals en 7 assists van Szymanski.
Hij leverde met goals en assists tegen clubs als Lazio en Celtic, dus zo afwezig in de grote wedstrijden was hij niet.

FRSDS

6 juli 2024 om 18:50

8 goals en 18 assist tegen de kleintjes. Ben het zelfs even op gaan zoeken en wat mijn visie nog eens versterkt.. heeft letterlijk één assist geleverd tegen notabene een Ajax (wat afgelopen seizoen niet als graadmeter kan nemen gezien hun situatie). Tegen de top vijf, 0 doelpunten en 1 assist. Over onzichtbaar gesproken..

Betreft Celtic, was op voorhand al uitgesloten dat zij als laatste zouden eindigen en Lazio was nog wisselvallig in het begin maar hebben zich naarmate het seizoen vorderden zich verbeterd het kon beide kanten opvallen.

fiorenoord

6 juli 2024 om 19:04

Szymanski deed het toch nauwelijks beter?
Tegen de top 5 had hij 2 goals en 1 assist. Verder deed hij het Europees ook vooral leuk tegen Mydtjylland en tegen Shaktar toen we met 7-1 wonnen.

Wat jij nu voorstelt is om een prima speler weg te doen, met de hoop dat we een vervanger kunnen halen die er direct staat. Afgelopen seizoen gezien hoe lekker dat ging met Ivanusec.

Ivanusec eruit pikken maar vergeten een Hancko, Trauner, Beelen, etc op te noemen die er wel direct stonden. Met een goede scouting moet dat zeker lukken. Daarnaast een NEDERLANDSE speler vergelijken met een KROAAT is wel belachelijk, daar hij de cultuur, taal, etc al kent is dat makkelijker voetballen. Daarnaast deed Ivanusec het voor zijn blessure niet slecht en was iedereen lovend of is die periode je even ontgaan? Sommige spelers hebben aanpassingstijd nodig, zie Giminez, Ueda, Paixao etc. Iets met appels met peren..

fiorenoord

6 juli 2024 om 19:42

Tja, als je gaat roeptoeteren dat Beelen er direct stond en dat men lovend was over Ivanusec, is een inhoudelijke discussie ook een beetje zonde van mijn tijd.
Je bent nu echt dingen aan het verzinnen om je punt te bewijzen.

FRSDS

6 juli 2024 om 20:02

Wie rakelt namen of voorbeelden op als Ivanusec en Szymanski? Dat is geen kracht bij zetten maar laten zien hoe krom je vergelijkingen zijn..

Voetballer 2

6 juli 2024 om 20:29

fiorenoord. Volgens mij 1 doelpunt en 1 assist in de Cl en Uefa. En dat in 8 wedstrijden. Is niet echt zo veel toch.

Migi

7 juli 2024 om 18:47

Als scoren en assists geven tegen "de kleintjes" zo makkelijk is, waarom lukt het al die andere buitenspelers in de Eredivisie dan niet? Stengs is geen topspeler ofzo, maar niet meedoen om de titel met Stengs is echt onzin. Met ons puntentotaal dit seizoen word je meestal gewoon kampioen. Met Stengs dus.

SergioRamosHM

6 juli 2024 om 18:32

De hoekvlag ook verkopen? En wellicht het reserve ventieltje voor het opblazen van de ballen? Als je toch iedereen weg doet, kan dat ook nog wel.

Stengs heeft een goed seizoen gehad en zijn statistieken geven dat ook aan. Heeft voor dit jaar een periode heel weinig gespeeld. Dit seizoen mogen we weer wellicht nog meer verwachten. Onder de 25 miljoen lekker houden. Heeft nog een lang contract.

FCTwenteRSD

6 juli 2024 om 18:37

De kuip ook gewoon verkopen. Is veel te oud.

FRSDS

6 juli 2024 om 18:37

Met deze denkwijze en mentaliteit gaan wij als Eredivisie ons nooit ontwikkelen of een hoger niveau aantikken. Of uberhaupt Europees iets betekenen. Blijven lekker stagneren en op historie teren en ondertussen klagen waarom Nederland(se-clubs) nooit de volgende ronde bereiken (tenzij het een makkelijke tegenstander is).

CROOSWYKER

6 juli 2024 om 18:48

Dat is een monument . Daar hebben wereld clubs in gespeeld daar hebben de grootste artiesten gestaan Bowie . De Stones . U2 , pink Floyd , prince en ga zo maar door . Nee de Kuip is rotterdam

FRSDS

6 juli 2024 om 20:29

Met een nieuwe stadion kun je nieuwe momenten creeren.

Migi

7 juli 2024 om 18:48

De Eredivisie gaat zich nooit meten met de grote 4 competities. Heeft geen reet te maken met teren op historie. Heeft te maken met geld.

CROOSWYKER

6 juli 2024 om 18:45

Volgens mij deden we met hun gewoon mee voor het kampioensschap maar je heb wel gelijk ze mogen ook van mij weg

FRSDS

6 juli 2024 om 19:32

Stonden in de eerste 3 wedstrijden al 7 punten achter.. Waren bij voorbaat al kansloos en als wij de kans hadden om in te lopen verprusten wij het.

Batouwe

6 juli 2024 om 20:13

Gaat nog een drukke transferzomer worden bij ons. Ben benieuwdof we nog een 'grote' speler strikken en of Gimenez blijft of niet.

Tuut21

6 juli 2024 om 21:57

Misschien moet Stengs gewoon nog even blijven anders krijg je misschien net zo;n terugslag als bij zijn eerste europese avondtuur

Reageer

");newComment = newComment.concat("","");newComment = newComment.concat("","#");newComment = newComment.concat("",commentNumber);newComment = newComment.concat("","

");newComment = newComment.concat("", "

");newComment = newComment.concat("", commentText);newComment = newComment.concat("", "

Calvin Stengs bevestigt buitenlandse interesse na wedstrijd Feyenoord (2024)
Top Articles
ULTRAKILL - All Secrets and Solution Guide
7-S: HELL BATH NO FURY
Stretchmark Camouflage Highland Park
Room Background For Zepeto
Eric Rohan Justin Obituary
Mohawkind Docagent
Cvs Devoted Catalog
Corporate Homepage | Publix Super Markets
Florida (FL) Powerball - Winning Numbers & Results
Whitley County Ky Mugshots Busted
The Rise of Breckie Hill: How She Became a Social Media Star | Entertainment
Shooting Games Multiplayer Unblocked
Gma Deals And Steals Today 2022
DoorDash, Inc. (DASH) Stock Price, Quote & News - Stock Analysis
Mbta Commuter Rail Lowell Line Schedule
State HOF Adds 25 More Players
Gdlauncher Downloading Game Files Loop
Alfie Liebel
VERHUURD: Barentszstraat 12 in 'S-Gravenhage 2518 XG: Woonhuis.
Forest Biome
Yisd Home Access Center
John Chiv Words Worth
Red8 Data Entry Job
Jeff Nippard Push Pull Program Pdf
Mals Crazy Crab
Synergy Grand Rapids Public Schools
Craigslist Brandon Vt
Bfsfcu Truecar
4.231 Rounded To The Nearest Hundred
Roseann Marie Messina · 15800 Detroit Ave, Suite D, Lakewood, OH 44107-3748 · Lay Midwife
Mississippi Craigslist
Publix Christmas Dinner 2022
Bj's Tires Near Me
Craigslistodessa
Earthy Fuel Crossword
Att U Verse Outage Map
Colorado Parks And Wildlife Reissue List
Western Gold Gateway
Waffle House Gift Card Cvs
Columbia Ms Buy Sell Trade
Cookie Clicker The Advanced Method
Tsbarbiespanishxxl
The All-New MyUMobile App - Support | U Mobile
Cpmc Mission Bernal Campus & Orthopedic Institute Photos
Updates on removal of DePaul encampment | Press Releases | News | Newsroom
Craigslist Com St Cloud Mn
60 Days From May 31
Ehc Workspace Login
Best Haircut Shop Near Me
Keci News
Aznchikz
Jesus Calling Oct 6
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 6162

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.